0

Knihy

Úprava potravín a stravovanie

Úprava potravín a stravovanie

Autor: Marta Habánová, Miroslav Habán
Vydavateľstvo: Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre 2016
EAN: 9788055215853

Cieľom vysokoškolskej učebnice je oboznámiť študentov bakalárskeho štúdia odboru výživa ľudí s vývojom gastronómie a so základmi spoločného stravovania. Obsah: 1.História, súčasnosť a trendy v gastronómii 2.Spoločné stravovanie 3.Základné druhy potravín a ich použitie pri príprave pokrmov 4.Moderná technológia a technologické zariadenia v gastronómii 5.

čítať viac

Pozreli ste si

Zatiaľ ste si u nás nepozreli iné produkty.

Dostupnosť:
Nie je na sklade

Dostupnosť v kníhkupectve:
Academia, Bratislava - nie Pergamen, Senec - nie

 

Viac o knihe

Cieľom vysokoškolskej učebnice je oboznámiť študentov bakalárskeho štúdia odboru výživa ľudí s vývojom gastronómie a so základmi spoločného stravovania.
Obsah:
1.História, súčasnosť a trendy v gastronómii
2.Spoločné stravovanie
3.Základné druhy potravín a ich použitie pri príprave pokrmov
4.Moderná technológia a technologické zariadenia v gastronómii
5.Technologické postupy a úkony pri úprave potravín
6.Tepelná úprava potravín
7.Zmeny v potravinách počas technologickej prípravy pokrmov
8.Technologická úprava mäsa
9.Bezmäsité jedlá a suroviny na ich prípravu
10.Príprava jednotlivých skupín pokrmov
11.Svetové gastronómie

VYDAVATEĽSTVO Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
ROK VYDANIA 2016
ISBN 978-80-552-1585-3
JAZYK slovenský
POČET STRÁN 222
VÄZBA tvrdá
ROZMER 240 × 168 mm
HMOTNOSŤ 636 g

Ďalšie tituly od autora Marta Habánová, Miroslav Habán

Úprava potravín a stravovanie

Úprava potravín a stravovanie

Marta Habánová, Miroslav Habán

15,54 € Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre 2016