0

Knihy

Všeobecná hygiena a analýza potravín

Všeobecná hygiena a analýza potravín

Autor: Jana Maľová
Vydavateľstvo: Univerzita veterinárneho lekárstva v Košiciach 2016
EAN: 9788080774998

Vysokoškolská učebnica ,,Všeobecná hygiena a analýza potravín je určená pre študijný program Všeobecné veterinárske lekárstvo Univerzity veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach. Predložená vysokoškolská učebnica je napísaná v rozsahu 162 strán s ilustráciou obrázkov v počte 32 a tabuliek v počte 10.

čítať viac

Ďalšie vydania a podobné tituly

Klinická propedeutika pre ŠP hygiena potravín

Klinická propedeutika pre ŠP hygiena potravín

Vladimír Hisira, Pavol Mudroň, Oskar Nagy, Iveta Paulíková, Marián Kadaši, Róbert Klein, Simona Mekk

Univerzita veterinárneho lekárstva v Košiciach 2020 18,60 €
Sensorická analýza potravin

Sensorická analýza potravin

Jan Pokorný, Helena Valentová, František Pudil

VŠCHT Praha 1999 3,33 €
Hygiena výživy a stravovania

Hygiena výživy a stravovania

Lucia Zeleňáková , Ľubomír Belej

Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre 2023 12,70 €
Dostupnosť:
Dodanie 1 až 7 dní

Dostupnosť v kníhkupectve:
Academia, Bratislava - nie Pergamen, Senec - nie

12,42 € Bežná cena 13,80 €
 

Viac o knihe

Vysokoškolská učebnica ,,Všeobecná hygiena a analýza potravín je určená pre študijný program Všeobecné veterinárske lekárstvo Univerzity veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach. Predložená vysokoškolská učebnica je napísaná v rozsahu 162 strán s ilustráciou obrázkov v počte 32 a tabuliek v počte 10. Popisuje všeobecné zásady a zákonitosti, ktoré sa musia akceptovať, ak chceme dosiahnuť vytvorenie optimálnych podmienok pre získavanie bezpečných surovín živočíšneho i rastlinného pôvodu a z nich vyrobiť bezpečné potraviny. Popisuje aj úlohu senzorickej analýzy, ktorej cieľom je hlbšie štúdium vzájomných závislostí medzi fyziologickými a psychologickými. Obsah štúdia tejto publikácie je zameraný na získanie vedomostí a zručností, potrebných na vykonávanie činností v štruktúre potravinárskeho priemyslu, obchodu a zdravej výživy, ktorá si vyžaduje pracovníkov s vyšším odborným vzdelaním. Absolvent sa uplatní aj v rôznych oblastiach súvisiacich s kvalitnou výrobou potravín, skladovaním a ich distribúciou.

VYDAVATEĽSTVO Univerzita veterinárneho lekárstva v Košiciach
ROK VYDANIA 2016
ISBN 978-80-8077-499-8
JAZYK slovenský
POČET STRÁN 162
VÄZBA -
ROZMER -
HMOTNOSŤ -

Ďalšie tituly od autora Jana Maľová

Všeobecná hygiena a analýza potravín

Všeobecná hygiena a analýza potravín

Jana Maľová

12,42 € Univerzita veterinárneho lekárstva v Košiciach 2016