0

Knihy

Sensorická analýza potravin

Sensorická analýza potravin

Laboratorní cvičení

Autor: Jan Pokorný, Helena Valentová, František Pudil
Vydavateľstvo: VŠCHT Praha 1999
EAN: 8070802782

Fakulta potravinářske a biochemické technologie VŠCHT Praha

čítať viac

Ďalšie vydania a podobné tituly

Všeobecná hygiena a analýza potravín

Všeobecná hygiena a analýza potravín

Jana Maľová

Univerzita veterinárneho lekárstva v Košiciach 2016 12,42 €
Klinická propedeutika pre ŠP hygiena potravín

Klinická propedeutika pre ŠP hygiena potravín

Vladimír Hisira, Pavol Mudroň, Oskar Nagy, Iveta Paulíková, Marián Kadaši, Róbert Klein, Simona Mekk

Univerzita veterinárneho lekárstva v Košiciach 2020 18,60 €
Zloženie potravín a potravinových surovín

Zloženie potravín a potravinových surovín

Judit Süli; Anna Sobeková; Zuzana Bujdošová

OSVETA 2019 40,50 €
Dostupnosť:
Nie je na sklade

Dostupnosť v kníhkupectve:
Academia, Bratislava - nie Pergamen, Senec - nie

 

Viac o knihe

Fakulta potravinářske a biochemické technologie VŠCHT Praha

VYDAVATEĽSTVO VŠCHT Praha
ROK VYDANIA 1999
ISBN 80-7080-278-2
JAZYK český
POČET STRÁN 62
VÄZBA mäkká
ROZMER 275 × 200 mm
HMOTNOSŤ 172 g

Ďalšie tituly od autora Jan Pokorný, Helena Valentová, František Pudil

Sensorická analýza potravin

Sensorická analýza potravin

Jan Pokorný, Helena Valentová, František Pudil

3,33 € VŠCHT Praha 1999