0

Knihy

Technológia pre 3. ročník učebného odboru kuchár

Technológia pre 3. ročník učebného odboru kuchár

Autor: Alena Brandšteterová
Vydavateľstvo: EXPOL PEDAGOGIKA 2014
EAN: 9788080913793

Učebnica Technológia 3 kuchár je venovaná technológii prípravy jedál z rýb, z plodov mora, z hydiny a zo zveriny, jedál studenej kuchyne, jedál na objednávku (minútky) a reštauračných múčnikov. V jednotlivých receptúrach je uvedené množstvo surovín potrebných na ich prípravu.

čítať viac

Pozreli ste si

Zatiaľ ste si u nás nepozreli iné produkty.

Dostupnosť:
Nie je na sklade

Dostupnosť v kníhkupectve:
Academia, Bratislava - nie Pergamen, Senec - nie

 

Viac o knihe

Učebnica Technológia 3 kuchár je venovaná technológii prípravy jedál z rýb, z plodov mora, z hydiny a zo zveriny, jedál studenej kuchyne, jedál na objednávku (minútky) a reštauračných múčnikov. V jednotlivých receptúrach je uvedené množstvo surovín potrebných na ich prípravu. Učebnica poskytuje aj ucelený prehľad medzinárodnej gastronómie, od talianskej a francúzskej až po ázijskú gastronómiu. Posledná kapitola sa venuje diétnemu stravovaniu a racionálnej výžive.

VYDAVATEĽSTVO EXPOL PEDAGOGIKA
ROK VYDANIA 2014
ISBN 978-80-8091-379-3
JAZYK slovenský
POČET STRÁN 136
VÄZBA mäkká
ROZMER 299 × 211 × 10 mm
HMOTNOSŤ 377 g

Ďalšie tituly od autora Alena Brandšteterová