Autor: Jiří Patočka; Anna Strunecká
Vydavateľstvo: IKAR 2020
EAN: 9788055173634
Visí nad nami azbestová hrozba? Prečo jeme jedovaté jedlá? Ako dlho dojčiť? Škodí hliník nášmu zdraviu alebo prospieva?
čítať viacVisí nad nami azbestová hrozba? Prečo jeme jedovaté jedlá? Ako dlho dojčiť? Škodí hliník nášmu zdraviu alebo prospieva? Odpovede na tieto a mnohé ďalšie otázky inšpirované knihou Doba jedová autorov prof. Anny Struneckej a prof. Jiřího Patočku prináša aktualizovaná publikácia Doba jedová 2, ktorá ponúka pútavé čítanie o bežných nápojoch, nových typoch potravín aj o úskaliach a rizikách konzumácie sladkostí. Autori, odborníci na biochémiu, toxikológiu, neurofarmakológiu a biomedicínu, čitateľom zrozumiteľným a jasným spôsobom približujú najnovšie poznatky o rakovine a o chorobách z liečenia a vracajú sa aj k toľko diskutovanej otázke očkovania.
Po pravdivých informáciách túži stále viac ľudí, ktorí sa už nespoliehajú len na to, čo nám odporúčajú televízne reklamy, tlač a v mnohých prípadoch aj štátne orgány. Ak patríte k nim a hľadáte návod, ako sa orientovať v spleti rôznych a často si aj odporujúcich informácií, potom kniha Doba jedová 2 je pre vás tou správnou voľbou.