Vegánske, raw, bez laktózy, lepku a rafinovaného cukru z našej kuchyne
Autor: Francesca Spinelli; Zuzana Sakara Antalíková
Vydavateľstvo: Fortuna Libri 2016
EAN: 9788081425769
Aj zdravá strava môže byť chutná a lahodiaca oku. Jedlo pripravené a prijímané s láskou, radosťou a vášňou zvýši vaše vibrácie a budete sa po ňom cítiť skvele. V kuchárskej knihe VARENIE A RAWENIE sa môžete inšpirovať 86 receptmi na rastlinnej báze bez obsahu lepku, živočíšnych mliečnych produktov a rafinovaného cukru.
čítať viacAj zdravá strava môže byť chutná a lahodiaca oku. Jedlo pripravené a prijímané s láskou, radosťou a vášňou zvýši vaše vibrácie a budete sa po ňom cítiť skvele.
V kuchárskej knihe VARENIE A RAWENIE sa môžete inšpirovať 86 receptmi na rastlinnej báze bez obsahu lepku, živočíšnych mliečnych produktov a rafinovaného cukru. Sú pripravované varením alebo podľa princípov raw stravy, čiže bez tepelného spracovania.
Francesca Kristal Spinelli a Zuzana Sakara Antalíková sú majiteľkami Frangipani Vitality Baru v Bratislave a eshopu s raw dezertmi frangipani.sk.
„Tak ako do našich dezertov, aj do tejto knižky sme vložili lásku a tvorivosť. Odhaľujeme v nej i niekoľko úspešných, overených tajných receptov Frangipani. Veríme, že vás zaujme a prinesie vám toľko radosti, koľko jej priniesla nám, keď sme ju pre vás tvorili.”