Autor: Zoltán Liptai
Vydavateľstvo: Foni book SK 2022
EAN: 9788082040497
Pravý chlieb sa pečie s kváskom, aj keď jeho príprava je časovo náročnejšia, než ako keby sme pracovali s droždím. Je dôležité si správne zadeliť čas medzi kváskovaním, miesením a pečením. Chlieb a pečivo z kváskového cesta má ľahšiu štruktúru a aj po pár dňoch zostáva jeho kvalita podobná, neobjavuje sa chuť droždia.
čítať viacNaty Žúreková Štefková, Daniela Rau
Plutos Company, s.r.o 2016 29,90 €Pravý chlieb sa pečie s kváskom, aj keď jeho príprava je časovo náročnejšia, než ako keby sme pracovali s droždím. Je dôležité si správne zadeliť čas medzi kváskovaním, miesením a pečením. Chlieb a pečivo z kváskového cesta má ľahšiu štruktúru a aj po pár dňoch zostáva jeho kvalita podobná, neobjavuje sa chuť droždia. Kto sa naučí pracovať s kváskovým cestom a bude spokojný s výsledkom, u toho sa dostane drožďové cesto na vedľajšiu koľaj. Užívajte si pečenie, prajeme veľa úspechov!