0

Knihy

Oznam:
Pozastavenie chystania a odosielania internetových objednávok v termíne od 29.6. do 7.7.2024. Kníhkupectvo Pergamen od 1.7. do 4.7. otvorené v čase od 12:30 do 16:30 hod. V dňoch 29.6 a 6.7.2024 zatvorené. Kníhkupectvo Academia od 1.7. do 4.7.2024 zatvorené. Viac info →.

Kuchárska kniha

Kuchárska kniha

Kozľacie, jahňacie a teľacie mäso

Autor: Lucia Jesenská-Horecká
Vydavateľstvo: GEORG 2016
EAN: 9788081541483

Knižka receptov na vynikajúce jedlá z jahňaciny, kozľaciny a teľaciny. Kozľacie mäso je jedno z najdelikátnejších a najzdravších druhov mäsa. Jahňacina je dnes vynikajúcou a vyhľadávanou pochúťkou v reštauráciách, ale je aj v sortimente každej lepšej predajne mäsa.

čítať viac

Pozreli ste si

Zatiaľ ste si u nás nepozreli iné produkty.

Dostupnosť:
Dodanie 1 až 7 dní

Dostupnosť v kníhkupectve:
Academia, Bratislava - nie Pergamen, Senec - nie

4,41 € Bežná cena 4,90 €
 

Viac o knihe

Knižka receptov na vynikajúce jedlá z jahňaciny, kozľaciny a teľaciny. Kozľacie mäso je jedno z najdelikátnejších a najzdravších druhov mäsa. Jahňacina je dnes vynikajúcou a vyhľadávanou pochúťkou v reštauráciách, ale je aj v sortimente každej lepšej predajne mäsa. Teľacina patrí oddávna k najvyhľadávanejším druhom mäsa pre svoju ušľachtilú chuť a jemnú štruktúru.

VYDAVATEĽSTVO GEORG
ROK VYDANIA 2016
ISBN 978-80-8154-148-3
JAZYK slovenský
POČET STRÁN 88
VÄZBA tvrdá
ROZMER 212 × 150 × 12 mm
HMOTNOSŤ 208 g

Ďalšie tituly od autora Lucia Jesenská-Horecká

Kuchárska kniha

Kuchárska kniha

Lucia Jesenská-Horecká

4,41 € GEORG 2016