0

Knihy

Kuchárska kniha

Kuchárska kniha

Kozľacie, jahňacie a teľacie mäso

Autor: Lucia Jesenská-Horecká
Vydavateľstvo: GEORG 2016
EAN: 9788081541483

Knižka receptov na vynikajúce jedlá z jahňaciny, kozľaciny a teľaciny. Kozľacie mäso je jedno z najdelikátnejších a najzdravších druhov mäsa. Jahňacina je dnes vynikajúcou a vyhľadávanou pochúťkou v reštauráciách, ale je aj v sortimente každej lepšej predajne mäsa.

čítať viac

Ďalšie vydania a podobné tituly

ZAKLÍNAČ: Oficiálna kuchárska kniha

ZAKLÍNAČ: Oficiálna kuchárska kniha

Sarna, Karolina Krupecka Anita

IKAR 2024 29,90 €
Nová kuchárska kniha

Nová kuchárska kniha

Terézia Vansová

Tatran 2022 22,41 €
Toto nie je kuchárska kniha 2

Toto nie je kuchárska kniha 2

Jozef Koleják

SLOVART 2021 17,56 €
Dostupnosť:
Nie je na sklade

Dostupnosť v kníhkupectve:
Academia, Bratislava - nie Pergamen, Senec - nie

 

Viac o knihe

Knižka receptov na vynikajúce jedlá z jahňaciny, kozľaciny a teľaciny. Kozľacie mäso je jedno z najdelikátnejších a najzdravších druhov mäsa. Jahňacina je dnes vynikajúcou a vyhľadávanou pochúťkou v reštauráciách, ale je aj v sortimente každej lepšej predajne mäsa. Teľacina patrí oddávna k najvyhľadávanejším druhom mäsa pre svoju ušľachtilú chuť a jemnú štruktúru.

VYDAVATEĽSTVO GEORG
ROK VYDANIA 2016
ISBN 978-80-8154-148-3
JAZYK slovenský
POČET STRÁN 88
VÄZBA tvrdá
ROZMER 212 × 150 × 12 mm
HMOTNOSŤ 208 g

Ďalšie tituly od autora Lucia Jesenská-Horecká

Kuchárska kniha

Kuchárska kniha

Lucia Jesenská-Horecká

4,41 € GEORG 2016