0

Knihy

Bezpečnosť pokrmov pripravených metódou sous vide

Bezpečnosť pokrmov pripravených metódou sous vide

Autor: Čapla Jozef a kolektív
Vydavateľstvo: Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre 2024
EAN: 9788055227290

čítať viac

Pozreli ste si

Zatiaľ ste si u nás nepozreli iné produkty.

Dostupnosť:
Nie je na sklade

Dostupnosť v kníhkupectve:
Academia, Bratislava - nie Pergamen, Senec - nie

 

Viac o knihe

VYDAVATEĽSTVO Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
ROK VYDANIA 2024
ISBN 978-80-552-2729-0
JAZYK slovenský
POČET STRÁN 60
VÄZBA mäkká
ROZMER -
HMOTNOSŤ -

Ďalšie tituly od autora Čapla Jozef a kolektív

Bezpečnosť pokrmov pripravených metódou sous vide

Bezpečnosť pokrmov pripravených metódou sous vide

Čapla Jozef a kolektív

5 € Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre 2024