0

Knihy

Pre vyhľadávanie kníh začnite písať názov titulu alebo meno autora (min. 3 zn.).

Bezpečnosť pokrmov pripravených metódou sous vide

Bezpečnosť pokrmov pripravených metódou sous vide

Autor: Čapla Jozef a kolektív
Vydavateľstvo: Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre 2024
EAN: 9788055227290

čítať viac

Ďalšie vydania a podobné tituly

Vplyv klinčekovej rastlinnej silice na predľženie trvanlivosti sous-vide jelenieho mäsa po inokuláci

Vplyv klinčekovej rastlinnej silice na predľženie trvanlivosti sous-vide jelenieho mäsa po inokuláci

Miroslava Kačániová, Matúš Rajský, Peter Haščík

Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre 2024 13,57 €
Sous vide u vás doma

Sous vide u vás doma

Lisa Q. Fetterman

ANAG 2022 19,53 €
Sous vide pro každého

Sous vide pro každého

Lisa Q. Fetterman

ANAG 2020 15,94 €
Dostupnosť:
Dodanie 1 až 7 dní

Dostupnosť v kníhkupectve:
Academia, Bratislava - nie Pergamen, Senec - nie

5,33 € Bežná cena 5,61 €
 

Viac o knihe

VYDAVATEĽSTVO Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
ROK VYDANIA 2024
ISBN 978-80-552-2729-0
JAZYK slovenský
POČET STRÁN 60
VÄZBA mäkká
ROZMER -
HMOTNOSŤ -

Ďalšie tituly od autora Čapla Jozef a kolektív

Bezpečnosť pokrmov pripravených metódou sous vide

Bezpečnosť pokrmov pripravených metódou sous vide

Čapla Jozef a kolektív

5,33 € Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre 2024