0

Knihy

Pre vyhľadávanie kníh začnite písať názov titulu alebo meno autora (min. 3 zn.).

Vplyv klinčekovej rastlinnej silice na predľženie trvanlivosti sous-vide jelenieho mäsa po inokuláci

Vplyv klinčekovej rastlinnej silice na predľženie trvanlivosti sous-vide jelenieho mäsa po inokuláci

Autor: Miroslava Kačániová, Matúš Rajský, Peter Haščík
Vydavateľstvo: Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre 2024
EAN: 9788055227696

čítať viac

Ďalšie vydania a podobné tituly

Vplyv skladovania a techniky aplikácie pamajoránovej silice na oxidačnú stabilitu kuracieho mäsa

Vplyv skladovania a techniky aplikácie pamajoránovej silice na oxidačnú stabilitu kuracieho mäsa

Mária Angelovičová a kol.

Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre 2022 7,11 €
Bezpečnosť pokrmov pripravených metódou sous vide

Bezpečnosť pokrmov pripravených metódou sous vide

Čapla Jozef a kolektív

Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre 2024 5,33 €
Sous vide u vás doma

Sous vide u vás doma

Lisa Q. Fetterman

ANAG 2022 19,53 €
Sous vide pro každého

Sous vide pro každého

Lisa Q. Fetterman

ANAG 2020 15,94 €
Dostupnosť:
Dodanie 1 až 7 dní

Dostupnosť v kníhkupectve:
Academia, Bratislava - nie Pergamen, Senec - nie

13,57 € Bežná cena 14,28 €
 

Viac o knihe

VYDAVATEĽSTVO Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
ROK VYDANIA 2024
ISBN 978-80-552-2769-6
JAZYK slovenský
POČET STRÁN 104
VÄZBA mäkká
ROZMER 240 × 170 mm
HMOTNOSŤ 198 g

Ďalšie tituly od autora Miroslava Kačániová, Matúš Rajský, Peter Haščík

Vplyv klinčekovej rastlinnej silice na predľženie trvanlivosti sous-vide jelenieho mäsa po inokuláci

Vplyv klinčekovej rastlinnej silice na predľženie trvanlivosti sous-vide jelenieho mäsa po inokuláci

Miroslava Kačániová, Matúš Rajský, Peter Haščík

13,57 € Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre 2024