0

Knihy

Technológia pre 3. ročník učebného odboru cukrár

Technológia pre 3. ročník učebného odboru cukrár

Autor: Sládečková Gabriela
Vydavateľstvo: EXPOL PEDAGOGIKA
EAN: 9788080911621

Jednotlivé kapitoly učebnice sa venujú technologickej príprave cukrárenských ozdôb, špeciálnym výrobkom, technologickej príprave kysnutého cesta a výrobkov z kysnutého cesta, príprave reštauračných múčnikov, zmrzlín, oblátok.

čítať viac

Ďalšie vydania a podobné tituly

Dostupnosť:
Dodanie 1 až 7 dní

Dostupnosť v kníhkupectve:
Academia, Bratislava - nie Pergamen, Senec - nie

28 €
 

Viac o knihe

Jednotlivé kapitoly učebnice sa venujú technologickej príprave cukrárenských ozdôb, špeciálnym výrobkom, technologickej príprave kysnutého cesta a výrobkov z kysnutého cesta, príprave reštauračných múčnikov, zmrzlín, oblátok. V závere učebnice sa nachádzajú informácie o hodnotení kvality cukrárenských výrobkov, baleniu, skladovaniu a preprave polotvarov a výrobkov a evidencii.

Obsahovo na seba učebnice TECHNOLÓGIA pre 1. až 3. ročník učebného odboru CUKRÁR nadväzujú a prinášajú učivo rozpracované do jasných tematických celkov.

Základné učivo je vhodne doplnené o rozširujúce informácie, obrázky a schémy či úlohy na overenie vedomostí s námetmi na uvažovanie, ale aj slovník cudzích a menej známych výrazov.

VYDAVATEĽSTVO EXPOL PEDAGOGIKA
ROK VYDANIA
ISBN -
JAZYK slovenský
POČET STRÁN 168
VÄZBA mäkká
ROZMER 301 × 214 × 13 mm
HMOTNOSŤ 450 g

Ďalšie tituly od autora Sládečková Gabriela

Suroviny pre 1. ročník učebného odboru pekár 1

Suroviny pre 1. ročník učebného odboru pekár 1

Sládečková Gabriela

28 € EXPOL PEDAGOGIKA 2022
Suroviny pre 1. ročník učebného odboru pekár 2

Suroviny pre 1. ročník učebného odboru pekár 2

Sládečková Gabriela

28 € EXPOL PEDAGOGIKA
Technológia pre 3. ročník učebného odboru cukrár

Technológia pre 3. ročník učebného odboru cukrár

Sládečková Gabriela

28 € EXPOL PEDAGOGIKA