0

Knihy

Technológia pre 1. ročník učebného odboru pekár 2

Technológia pre 1. ročník učebného odboru pekár 2

Autor: Dubová Gabriela
Vydavateľstvo: EXPOL PEDAGOGIKA
EAN: 9788080917425

Súčasťou učebnice je vlastný technologický postup pri výrobe pečiva, od prípravy cesta a jeho zrenia cez jeho delenie, tvarovanie, úpravu pred samotným pečením až po jeho pečenie. V závere sa žiaci naučia hodnotiť kvalitu pečiva a oboznámia sa s podmienkami a spôsobmi jeho expedície k odberateľom.

čítať viac

Ďalšie vydania a podobné tituly

Technológia pre 3. ročník učebného odboru pekár

Technológia pre 3. ročník učebného odboru pekár

Gabriela Dubová

EXPOL PEDAGOGIKA 2015 28 €
Technológia pre 2. ročník učebného odboru pekár

Technológia pre 2. ročník učebného odboru pekár

Gabriela Dubová

EXPOL PEDAGOGIKA 2014 28 €
Suroviny pre 1. ročník učebného odboru pekár 1

Suroviny pre 1. ročník učebného odboru pekár 1

Sládečková Gabriela

EXPOL PEDAGOGIKA 2022 28 €
Suroviny pre 2. ročník učebného odboru pekár

Suroviny pre 2. ročník učebného odboru pekár

Gabriela Sládečková

EXPOL PEDAGOGIKA 2014 28 €
Dostupnosť:
Nie je na sklade

Dostupnosť v kníhkupectve:
Academia, Bratislava - nie Pergamen, Senec - nie

 

Viac o knihe

Súčasťou učebnice je vlastný technologický postup pri výrobe pečiva, od prípravy cesta a jeho zrenia cez jeho delenie, tvarovanie, úpravu pred samotným pečením až po jeho pečenie. V závere sa žiaci naučia hodnotiť kvalitu pečiva a oboznámia sa s podmienkami a spôsobmi jeho expedície k odberateľom. Základné učivo je doplnené rozširujúcimi informáciami, zaujímavosťami a slovníčkom cudzích a menej známych výrazov.

Doložka MŠ SR č. 2021/9190:18-A2201 do 31.08.2026

VYDAVATEĽSTVO EXPOL PEDAGOGIKA
ROK VYDANIA
ISBN -
JAZYK slovenský
POČET STRÁN 84
VÄZBA mäkká
ROZMER 296 × 214 × 5 mm
HMOTNOSŤ 246 g

Ďalšie tituly od autora Dubová Gabriela