0

Knihy

Kategórie

Filter: Gabriela Sládečková

Technológia pre 2. ročník učebného odboru cukrár 1
slovenský

Technológia pre 2. ročník učebného odboru cukrár 1

Gabriela Sládečková - EXPOL PEDAGOGIKA 2020, EAN: 9788080915506

Učebnice pre 2. ročník svojim obsahom nadväzujú na učebnicu technológie pre 1. ročník, pričom je pozornosť venovaná technologickej príprave, spracovaniu a výrobkom z perníkových ciest a lístkového cesta, šľahaných, trených a jadrovej hmoty. Záverečná kapitola sa venuje výrobkom zo smotany.

28 € Detail
Technológia pre 2. ročník učebného odboru cukrár 2
slovenský

Technológia pre 2. ročník učebného odboru cukrár 2

Gabriela Sládečková - EXPOL PEDAGOGIKA , EAN: 9788080915520

Učebnica je obsahovo zameraná na technologickú prípravu a spracovanie výrobkov zo šľahaných, trených hmôt a jadrovej hmoty. Záverečná kapitola sa venuje výrobkom zo smotany. Základné informácie sú vhodne doplnené o rozširujúce informácie, obrázky a schémy, či úlohy na overenie vedomostí a námetmi na uvažovanie, ale aj slovníček cudzích a menej známych výrazov.

28 € Detail
Suroviny pre 3. ročník učebného odboru pekár
slovenský

Suroviny pre 3. ročník učebného odboru pekár

Gabriela Sládečková - EXPOL PEDAGOGIKA 2014, EAN: 9788080913809

Učebnica Suroviny 3 pekár svojím obsahom nadväzuje na učebnice surovín pre prvý a druhý ročník. Poskytuje ucelené informácie o surovinách – tuky, vajcia, pochutiny, orechy a iné olejnaté semená, o ich použití a význame v pekárskej výrobe.

28 € Detail
Suroviny pre 2. ročník učebného odboru pekár
slovenský

Suroviny pre 2. ročník učebného odboru pekár

Gabriela Sládečková - EXPOL PEDAGOGIKA 2014, EAN: 9788080913779

Učebnica Suroviny 2 pekár svojím obsahom nadväzuje na učebnice surovín pre 1. ročník. Učebnica poskytuje ucelené informácie o sladidlách, mlieku a mliečnych výrobkoch, vode, soli a zlepšujúcich prípravkoch, ich použití v pekárskej výrobe a ich vplyvu na technologické procesy a kvalitu výrobku.

28 € Detail