0

Knihy

Oznam:
V sobotu a nedeľu (21.12. a 22.12.) - OTVORENÉ - knihkupectvo Pergamen 9-12 hod., knihkupectvo Academia 14-17 hod. Info k dodaniu tovaru kuriérskou spoločnosťou DPD a Slovenskou poštou z tovaru, ktorý je u dodávateľa. Viac info →.

Hotelový a gastronomický manažment

Hotelový a gastronomický manažment

Praktické cvičenia 1

Autor: Peter Huľo
Vydavateľstvo: Slovenské pedagogické nakladateľstvo 2014
EAN: 9788010026074

Publikácia Hotelový a gastronomický manažment – Praktické cvičenia 1 ponúka možnosť spojiť teoretické poznatky s praxou v pohostinských a ubytovacích podnikoch. Knihu tvorí 12 tematických celkov – od manažmentu až po projekt ako založiť pohostinský podnik.

čítať viac

Ďalšie vydania a podobné tituly

Hotelový a gastronomický manažment 2

Hotelový a gastronomický manažment 2

Peter Huľo

Slovenské pedagogické nakladateľstvo 2015 8,91 €
Moderní hotelový management

Moderní hotelový management

Felix Křížek; Josef Neufus

GRADA 2014 12,43 €
Manažment a krízový manažment

Manažment a krízový manažment

Vladimír T. Míka a kol.

EDIS-vydavateľstvo 2009 15,34 €
Gastronomický kvíz

Gastronomický kvíz

Jaroslav Vašák

Beskydy 2015 9,85 €
Dostupnosť:
Dodanie 1 až 7 dní

Dostupnosť v kníhkupectve:
Academia, Bratislava - nie Pergamen, Senec - nie

8,91 € Bežná cena 9,90 €
 

Viac o knihe

Publikácia Hotelový a gastronomický manažment – Praktické cvičenia 1 ponúka možnosť spojiť teoretické poznatky s praxou v pohostinských a ubytovacích podnikoch. Knihu tvorí 12 tematických celkov – od manažmentu až po projekt ako založiť pohostinský podnik. Ak ste študentmi hotelových akadémií, riešením rôznych typov príkladov a úloh si môžete overiť získané vedomosti. Publikácia vám pomôže zorientovať sa vo svete hotelierstva a pohostinstva a naštartovať vlastnú kariéru v tejto oblasti. Bude vaším dobrým spoločníkom v každodennej praxi.

Autor ako absolvent Univerzity Konštantína Filozofa v Nitre v odbore manažment kultúry a turizmu a Univerzity Mateja Bela v Banskej Bystrici v odbore cestovný ruch odovzdáva v súčasnosti svoje dlhoročné praktické skúsenosti v hotelierstve a v pohostinstve na Strednej odbornej škole obchodu a služieb v Martine.

VYDAVATEĽSTVO Slovenské pedagogické nakladateľstvo
ROK VYDANIA 2014
ISBN 978-80-10-02607-4
JAZYK slovenský
POČET STRÁN 136
VÄZBA mäkká
ROZMER 295 × 210 mm
HMOTNOSŤ -

Ďalšie tituly od autora Peter Huľo

Hotelový a gastronomický manažment 2

Hotelový a gastronomický manažment 2

Peter Huľo

8,91 € Slovenské pedagogické nakladateľstvo 2015
Hotelový a gastronomický manažment

Hotelový a gastronomický manažment

Peter Huľo

8,91 € Slovenské pedagogické nakladateľstvo 2014