Viac než dvesto vyskúšaných receptov a fotografií z čitateľských kuchýň. Chutné, jednoduché, z dostupných surovín. Polievky, Bravčové a hovädzie mäso, Bezmäsité jedlá, Hydina a ryby, Studené jedlá, Nátierky, Šaláty, Koláče, Zákusky a Torty. To najlepšie z čitateľských receptov uverejnených týždenníkom ŽIVOT v rokoch 1986 - 1996.
Vyše 300 nových, overených návodov a fotografií jedál, na prípravu ktorých vám budú stačiť jednoduché a dostupné suroviny.
Vyše 300 nových, overených návodov a fotografií jedál, na prípravu ktorých vám budú stačiť jednoduché a dostupné suroviny.
Z obsahu: Ragú z diviny pod jedlou pokrievkou Zapekaný smotanovo-klobásový prekladaný kel Dolnozemská fazuľová kapusta Šošovicová s údeným bôčikom Švábska kapusta s mässom a iné...
Kniha má 208 strán a je rozdelená do siedmich kapitol (Polievky, Bravčové, hovädzie a iné mäsá, Hydina a ryby, Bezmäsité jedlá, Nátierky ašaláty, Koláče, zákusky a torty, Z každého rožka troška). Všetky recepty sú doplnené farebnými fotografiami a malými radami pre vašu kuchyňu...
V tejto knihe nájdete: Aké sú príznaky histamínovej intolerancie Tabuľku s obsahom histamínu v potravinách Tipy na tradičné jedlá na každú príležitosť Raňajky Hlavné jedlá slané aj sladké Chleby a pečivo Koláče a dezerty a ešte oveľa viac... Všetky recepty v tejto knihe sú nízkohistamínové, bezlepkové a vegetariánske
Sú nielen zaujímavé, ale aj chutné, zdravé a výživné. Skutočne ich varili naši predkovia pred tisícimi rokmi. Pridanou hodnotou tejto kuchárky sú citáty z Biblie, v ktorých sa o tom-ktorom pokrme dočítate. Obohatí vás aj predstavenie biblických osôb , vysvetlenie pojmov, vykreslenie situácií a zvykov z čias vzniku a používania predkladaných receptov.
Z obsahu: Vanilkové veterníkové venčeky Karamelové kysnuté šišky beignet České šišky Berlínske šišky plnené čokoládou Minišišky s cukrovou polevou Rýchle jogurtové šišky a iné...
Z obsahu: Skvelé vafle Jahodovo-tvarohová torta Nepravé rafaelo guľky Gaštanové kocky alebo torta Syrová torta s mandarínkami Jablkovo-orechové mafinky a iné...
Z obsahu: Avokádová nátierka Tuniaková nátierka Baklažánová nátierka Trojfarebné chuťovky Tatársky biftek s hriankami Cesnakovo-pečeňová nátierka a iné...
Získajte energiu z jedla na celý deň 70 zdravých receptov pre štíhle a pevné telo Jana Šimkovičová a kolektív najlepších trénerov a osobností zo sveta cvičenia a zdravia
Stovky receptů s využitím nových surovin vegetariánské kuchyně.
Z obsahu: Ovsené vločky s brusnicami Banánové palacinky s medom Kuracia pečeňová paštéta Mandľová quinoa s paprikou Sladkokyslé bravčové Gaspacho a iné...
Z obsahu: Čokoládová bábovka Kokosová bábovka Klasická bábovka Mramorová bábovka Orieškovo-čokoládova bábovka Pomarančovo-čokoládová bábovka Mramorová bábovka so sušeným ovocím Schwarzwaldská višňová bábovka Jogurtovo-kakaová bábovka a iné...
Z obsahu: Bakoňské bravčovo-šampiňónové ragú s haluškami Zeleninovo-morčací tokáň na bielom víne so pšenom Bravčovo-huboý tokáň s bylinkovou ryžou Korenistý hovädzí tokáň s dusenou ryžou Frankfurtský bravčový tokáň s rascovými zemiakmi Temešvárske bravčové ragú s kôprovou ryžou a iné...
Recepty aj bez lepku a laktózy Práve sa pozeráš na druhé pokračovanie našej kuchárskej knihy Príbehy z kuchyne. Povieme ti to hneď na začiatok. Milujeme vôňu čokolády, chuť lesných čučoriedok a makové úsmevy nám tiež nie sú cudzie.
Radostné varenie v novom tisícročí je kulinárska kniha so stovkami receptov obohatená citátmi z diel majstrov slova našej a svetovej literatúry. V knihe sa takto stretávajú majstri kulinárskeho umenia s tvorcami slávnych a známych literárnych diel.
"Dezerty " - zlatá bodka každej hostiny ,je prvá kuchárska kniha šéfkuchárov školy varenia pre gurmánov zo Sv. Jura - najznámejšej a najstaršej školy varenia na Slovensku. Prináša vám 29 skvelých receptov tých najlepších šéfkuchárov , ktoré si môžte pripraviť sami alebo osobne pod dohľadom osobností slovenskej gastronómie priamo na kurzoch.
Využití a uplatnění čerstvých hub. Na stránkách této knihy se můžete seznámit s nejrůznějšími houbovými recepty na celý rok