0

Knihy

Technológia a bezpečnostné systémy rastlinných komodít I.

Technológia a bezpečnostné systémy rastlinných komodít I.

Autor: Mária Baranová
Vydavateľstvo: Univerzita veterinárneho lekárstva v Košiciach 2012
EAN: 9788080772871

Pri posudzovaní všeobecných hygienických požiadaviek a zabezpečení kvalitných potravinárskych výrobkov musíme vychádzať z analýzy možných rizík, ktoré môžu vznikať od prvovýroby až po konzumáciu.

čítať viac

Ďalšie vydania a podobné tituly

Bezpečnostné systémy - Poplachové systémy

Bezpečnostné systémy - Poplachové systémy

Tomáš Loveček, Andrej Veľas, Martin Ďurovec

EDIS-vydavateľstvo 2015 33,85 €
Technológia a bezpečnostné systémy rastlinných komodít II.

Technológia a bezpečnostné systémy rastlinných komodít II.

Mária Baranová

Univerzita veterinárneho lekárstva v Košiciach 2012 11 €
Kamerové bezpečnostné systémy

Kamerové bezpečnostné systémy

Tomáš Loveček, Peter Nagy

EDIS-vydavateľstvo 2008 21,85 €
Bezpečnostné systémy

Bezpečnostné systémy

Tomáš Loveček

EDIS-vydavateľstvo 2007 19 €
Dostupnosť:
Dodanie 1 až 7 dní

Dostupnosť v kníhkupectve:
Academia, Bratislava - nie Pergamen, Senec - nie

11 €
 

Viac o knihe

Pri posudzovaní všeobecných hygienických požiadaviek a zabezpečení kvalitných potravinárskych výrobkov musíme vychádzať z analýzy možných rizík, ktoré môžu vznikať od prvovýroby až po konzumáciu. Uvedené riziká je možné presne špecifikovať, kde alebo v ktorej fáze výroby a manipulácie je možné im zabrániť, ktoré z nich je možné účinnými opatreniami eliminovať. To si na druhej strane vyžaduje podrobné poznanie technológie výroby a spracovania, aby sme včas mohli vykonávať preventívne opatrenia.

Vysokoškolská učebnica Technológia a bezpečnostné systémy rastlinných komodít I sa zaoberá technológiou a bezpečnostnými systémami v jednotlivých procesoch konzervo-vania neudržných produktov rastlinnej výroby, vybraných druhov ovocia a zeleniny. Zahŕňa základné princípy konzervovania ovocia a zeleniny, fyzikálne konzervačné metódy - chladenie a mrazenie, pasterizáciu a sterilizáciu, zahusťovanie cukrom, sušenie, chemické konzervačné metódy, biologické konzervačné metódy a nové možnosti konzervovania nekonvenčnými procesmi s aplikáciou bezpečnostných systémov.

VYDAVATEĽSTVO Univerzita veterinárneho lekárstva v Košiciach
ROK VYDANIA 2012
ISBN 978-80-8077-287-1
JAZYK slovenský
POČET STRÁN 219
VÄZBA -
ROZMER -
HMOTNOSŤ -

Ďalšie tituly od autora Mária Baranová

Bezpečnosť a kvalita rastlinných produktov

Bezpečnosť a kvalita rastlinných produktov

Mária Baranová

18,20 € Univerzita veterinárneho lekárstva v Košiciach 2016
Technológia a bezpečnostné systémy rastlinných komodít I.

Technológia a bezpečnostné systémy rastlinných komodít I.

Mária Baranová

11 € Univerzita veterinárneho lekárstva v Košiciach 2012
Technológia a bezpečnostné systémy rastlinných komodít II.

Technológia a bezpečnostné systémy rastlinných komodít II.

Mária Baranová

11 € Univerzita veterinárneho lekárstva v Košiciach 2012
Technológia a kvalita mrazenia a spracovania ovocia a zeleniny

Technológia a kvalita mrazenia a spracovania ovocia a zeleniny

Mária Baranová

9,40 € Univerzita veterinárneho lekárstva v Košiciach 2011
Technológia sacharidov, čokolády a cukroviniek

Technológia sacharidov, čokolády a cukroviniek

Mária Baranová

6,60 € Univerzita veterinárneho lekárstva v Košiciach 2011
Technológia výroby a kvalita cereálií

Technológia výroby a kvalita cereálií

Mária Baranová

8,40 € Univerzita veterinárneho lekárstva v Košiciach 2011