Autor: Mária Baranová
Vydavateľstvo: Univerzita veterinárneho lekárstva v Košiciach 2016
EAN: 9788080774905
Vysokoškolská učebnica Bezpečnosť a kvalita rastlinných produktov sa zaoberá technológiou a bezpečnostnými systémami v jednotlivých procesoch spracovania vybraných druhov ovocia a zeleniny, cereálií, rastlinných tukov a olejov, netradičných zdrojov bielkovín, korenia, vegetabilných pochutín, sladidiel ako aj charakteristikou a použitím technologických prísad a
čítať viacEva Dudríková, Jana Pažáková, Pavel Maľa, Jana Maľová, Mária Baranová
Univerzita veterinárneho lekárstva v Košiciach 2014 20 €Zuzana Slezáková, Hana Padyšáková
OSVETA 2023 10,12 €Mária Baranová
Univerzita veterinárneho lekárstva v Košiciach 2012 11 €Vysokoškolská učebnica Bezpečnosť a kvalita rastlinných produktov sa zaoberá technológiou a bezpečnostnými systémami v jednotlivých procesoch spracovania vybraných druhov ovocia a zeleniny, cereálií, rastlinných tukov a olejov, netradičných zdrojov bielkovín, korenia, vegetabilných pochutín, sladidiel ako aj charakteristikou a použitím technologických prísad a prídavných látok v kontexte hygieny potravín a platnej legislatívy. V jednotlivých technologických procesoch spracovania neúdržných produktov rastlinnej výroby sa v rámci zabezpečenia kvalitnej produkcie, využíva systém Správnej výrobnej a hygienickej praxe (GMP-Good Manufacture Practice) a aplikácia bezpečnostných systémov pri produkcii zdravých a bezpečných rastlinných potravín (HACCP- Hazard Analysis and Critical Control Points).
Mária Baranová
18,20 €Mária Baranová
11 €Mária Baranová
11 €Mária Baranová
8,46 €Mária Baranová
6,60 €Mária Baranová
8,40 €