0

Knihy

Technológia a bezpečnostné systémy rastlinných komodít II.

Technológia a bezpečnostné systémy rastlinných komodít II.

Autor: Mária Baranová
Vydavateľstvo: Univerzita veterinárneho lekárstva v Košiciach 2012
EAN: 9788080772888

Vysokoškolská učebnica Technológia a bezpečnostné systémy rastlinných komodít II naväzuje na Vysokoškolskú učebnicu Technológia a bezpečnostné systémy rastlinných komodít I.

čítať viac

Pozreli ste si

Zatiaľ ste si u nás nepozreli iné produkty.

Dostupnosť:
Dodanie 1 až 7 dní

Dostupnosť v kníhkupectve:
Academia, Bratislava - nie Pergamen, Senec - nie

11 €
 

Viac o knihe

Vysokoškolská učebnica Technológia a bezpečnostné systémy rastlinných komodít II naväzuje na Vysokoškolskú učebnicu Technológia a bezpečnostné systémy rastlinných komodít I. Zaoberá sa technológiou a bezpečnostnými systémami v jednotlivých procesoch spracovania neudržných produktov rastlinnej výroby na polotovary a finálne výrobky z rozdrveného materiálu ako sú džemy, nátierky, pretlaky, drene, rôsoly, dreňové šťavy, lisované čírené šťavy. Zahŕňa základné princípy využitia polymérnych látok na ovplyvnenie funkčných vlastností potravín z rozdrveného ovocia a zeleniny, predovšetkým štruktúry a textúry. Súčasťou učebnice je aj technológia a bezpečnostné systémy spracovania húb, korenia, koreniacich prípravkov, pochutín, rastlinných tukov a olejov.

VYDAVATEĽSTVO Univerzita veterinárneho lekárstva v Košiciach
ROK VYDANIA 2012
ISBN 978-80-8077-288-8
JAZYK slovenský
POČET STRÁN 224
VÄZBA -
ROZMER -
HMOTNOSŤ -

Ďalšie tituly od autora Mária Baranová

Bezpečnosť a kvalita rastlinných produktov

Bezpečnosť a kvalita rastlinných produktov

Mária Baranová

18,20 € Univerzita veterinárneho lekárstva v Košiciach 2016
Technológia a bezpečnostné systémy rastlinných komodít I.

Technológia a bezpečnostné systémy rastlinných komodít I.

Mária Baranová

11 € Univerzita veterinárneho lekárstva v Košiciach 2012
Technológia a bezpečnostné systémy rastlinných komodít II.

Technológia a bezpečnostné systémy rastlinných komodít II.

Mária Baranová

11 € Univerzita veterinárneho lekárstva v Košiciach 2012
Technológia a kvalita mrazenia a spracovania ovocia a zeleniny

Technológia a kvalita mrazenia a spracovania ovocia a zeleniny

Mária Baranová

8,46 € Univerzita veterinárneho lekárstva v Košiciach 2011
Technológia sacharidov, čokolády a cukroviniek

Technológia sacharidov, čokolády a cukroviniek

Mária Baranová

6,60 € Univerzita veterinárneho lekárstva v Košiciach 2011
Technológia výroby a kvalita cereálií

Technológia výroby a kvalita cereálií

Mária Baranová

8,40 € Univerzita veterinárneho lekárstva v Košiciach 2011