Autor: Mária Baranová
Vydavateľstvo: Univerzita veterinárneho lekárstva v Košiciach 2012
EAN: 9788080772888
Vysokoškolská učebnica Technológia a bezpečnostné systémy rastlinných komodít II naväzuje na Vysokoškolskú učebnicu Technológia a bezpečnostné systémy rastlinných komodít I.
čítať viacTomáš Loveček, Andrej Veľas, Martin Ďurovec
EDIS-vydavateľstvo 2015 33,85 €Mária Baranová
Univerzita veterinárneho lekárstva v Košiciach 2012 11 €Vysokoškolská učebnica Technológia a bezpečnostné systémy rastlinných komodít II naväzuje na Vysokoškolskú učebnicu Technológia a bezpečnostné systémy rastlinných komodít I. Zaoberá sa technológiou a bezpečnostnými systémami v jednotlivých procesoch spracovania neudržných produktov rastlinnej výroby na polotovary a finálne výrobky z rozdrveného materiálu ako sú džemy, nátierky, pretlaky, drene, rôsoly, dreňové šťavy, lisované čírené šťavy. Zahŕňa základné princípy využitia polymérnych látok na ovplyvnenie funkčných vlastností potravín z rozdrveného ovocia a zeleniny, predovšetkým štruktúry a textúry. Súčasťou učebnice je aj technológia a bezpečnostné systémy spracovania húb, korenia, koreniacich prípravkov, pochutín, rastlinných tukov a olejov.
Mária Baranová
18,20 €Mária Baranová
11 €Mária Baranová
11 €Mária Baranová
8,46 €Mária Baranová
6,60 €Mária Baranová
8,40 €