0

Knihy

Nové receptúry a technológia pokrmov

Nové receptúry a technológia pokrmov

v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach

Autor: Konrád Kendík
Vydavateľstvo: Nová práca 2012
EAN: 9788089350445

Druhé vydanie tejto knihy je podstatne rozšírené a doplnené o viac ako 200 receptúr. Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové kalkulácie na všetky druhy jedál.

čítať viac
Dostupnosť:
Dodanie 1 až 7 dní

Dostupnosť v kníhkupectve:
Academia, Bratislava - nie Pergamen, Senec - nie

54,90 €
 

Viac o knihe

Druhé vydanie tejto knihy je podstatne rozšírené a doplnené o viac ako 200 receptúr. Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové kalkulácie na všetky druhy jedál. Receptúry sú pripravované v dvoch hmotnostních skupinách a použivatelia receptúr sa musia rozhodnuť, podľa ktorej hmotnostnej skupiny budú pokrmy připravovat. Při voľbe hmotnostnej skupiny třeba mať na zreteli zloženie klientely, ako aj cenové relácie základných surovín používaných na prípravu pokrmov.

VYDAVATEĽSTVO Nová práca
ROK VYDANIA 2012
ISBN 978-80-89350-44-5
JAZYK slovenský
POČET STRÁN 1270
VÄZBA tvrdá
ROZMER 305 × 220 × 50 mm
HMOTNOSŤ 2 485 g

Ďalšie tituly od autora Konrád Kendík