v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach
Autor: Konrád Kendík
Vydavateľstvo: Nová práca 2012
EAN: 9788089350445
Druhé vydanie tejto knihy je podstatne rozšírené a doplnené o viac ako 200 receptúr. Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové kalkulácie na všetky druhy jedál.
čítať viacKonrád Kendík
Nová práca 2015 43,11 €Konrád Kendík
Nová práca 36,90 €Druhé vydanie tejto knihy je podstatne rozšírené a doplnené o viac ako 200 receptúr. Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové kalkulácie na všetky druhy jedál. Receptúry sú pripravované v dvoch hmotnostních skupinách a použivatelia receptúr sa musia rozhodnuť, podľa ktorej hmotnostnej skupiny budú pokrmy připravovat. Při voľbe hmotnostnej skupiny třeba mať na zreteli zloženie klientely, ako aj cenové relácie základných surovín používaných na prípravu pokrmov.
Konrád Kendík
43,11 €Konrád Kendík
36,90 €