0

Knihy

Oznam:
V sobotu a nedeľu (21.12. a 22.12.) - OTVORENÉ - knihkupectvo Pergamen 9-12 hod., knihkupectvo Academia 14-17 hod. Info k dodaniu tovaru kuriérskou spoločnosťou DPD a Slovenskou poštou z tovaru, ktorý je u dodávateľa. Viac info →.

Nové receptúry cukrárských polovýrobkov a výrobkov

Nové receptúry cukrárských polovýrobkov a výrobkov

Autor: Konrád Kendík
Vydavateľstvo: Nová práca 2006
EAN: 9788088929024

čítať viac

Ďalšie vydania a podobné tituly

Dostupnosť:
Nie je na sklade

Dostupnosť v kníhkupectve:
Academia, Bratislava - nie Pergamen, Senec - nie

 

Viac o knihe

VYDAVATEĽSTVO Nová práca
ROK VYDANIA 2006
ISBN 80-88929-02-4
JAZYK slovenský
POČET STRÁN 462
VÄZBA tvrdá
ROZMER 295 × 210 × 25 mm
HMOTNOSŤ 1 220 g

Ďalšie tituly od autora Konrád Kendík