0

Knihy

Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravování

Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravování

Autor: Konrád Kendík
Vydavateľstvo: Nová práca 2015
EAN: 9788089350438

Kniha je určená pre prevádzkarne v závodnom stravovaní. V jednotlivých receptúrach sú zachované skupiny A (duševne a ľahko pracujúci), B (stredne ťažko pracujúci) a C (ťažko pracujúci). V knihe sa nachádza i osobitná kapitola diétnych pokrmov, podľa ktorých sa môžu pripravovať pokrmy pre tri najbežnejšie diéty.

čítať viac
Dostupnosť:
Dodanie 1 až 7 dní

Dostupnosť v kníhkupectve:
Academia, Bratislava - nie Pergamen, Senec - nie

40,72 € Bežná cena 47,90 €
 

Viac o knihe

Kniha je určená pre prevádzkarne v závodnom stravovaní. V jednotlivých receptúrach sú zachované skupiny A (duševne a ľahko pracujúci), B (stredne ťažko pracujúci) a C (ťažko pracujúci). V knihe sa nachádza i osobitná kapitola diétnych pokrmov, podľa ktorých sa môžu pripravovať pokrmy pre tri najbežnejšie diéty.

VYDAVATEĽSTVO Nová práca
ROK VYDANIA 2015
ISBN 978-80-89350-43-8
JAZYK slovenský
POČET STRÁN 750
VÄZBA tvrdá
ROZMER 304 × 220 × 52 mm
HMOTNOSŤ 1 433 g

Ďalšie tituly od autora Konrád Kendík