0

Knihy

Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravování

Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravování

Autor: Konrád Kendík
Vydavateľstvo: Nová práca
EAN: 9788088929604

Kniha je určená pre prevádzkarne v závodnom stravovaní. V jednotlivých receptúrach sú zachované skupiny A (duševne a ľahko pracujúci), B (stredne ťažko pracujúci) a C (ťažko pracujúci). V knihe sa nachádza i osobitná kapitola diétnych pokrmov, podľa ktorých sa môžu pripravovať pokrmy pre tri najbežnejšie diéty. Kniha má 750 strán, tvrdú a šitú väzbu.

čítať viac

Ďalšie vydania a podobné tituly

Dostupnosť:
Nie je na sklade

Dostupnosť v kníhkupectve:
Academia, Bratislava - nie Pergamen, Senec - nie

 

Viac o knihe

Kniha je určená pre prevádzkarne v závodnom stravovaní. V jednotlivých receptúrach sú zachované skupiny A (duševne a ľahko pracujúci), B (stredne ťažko pracujúci) a C (ťažko pracujúci). V knihe sa nachádza i osobitná kapitola diétnych pokrmov, podľa ktorých sa môžu pripravovať pokrmy pre tri najbežnejšie diéty. Kniha má 750 strán, tvrdú a šitú väzbu.

VYDAVATEĽSTVO Nová práca
ROK VYDANIA
ISBN 80-88929-60-1
JAZYK slovenský
POČET STRÁN -
VÄZBA -
ROZMER 295 × 215 × 45 mm
HMOTNOSŤ 1 410 g

Ďalšie tituly od autora Konrád Kendík