0

Knihy

Oznam:
Pozastavenie chystania a odosielania internetových objednávok v termíne od 29.6. do 7.7.2024. Kníhkupectvo Pergamen od 1.7. do 4.7. otvorené v čase od 12:30 do 16:30 hod. V dňoch 29.6 a 6.7.2024 zatvorené. Kníhkupectvo Academia od 1.7. do 4.7.2024 zatvorené. Viac info →.

Lexikón kuchárskeho umenia 21. storočia

Lexikón kuchárskeho umenia 21. storočia

Autor: Konrád Kendík
Vydavateľstvo: Nová práca 2007
EAN: 9788088929925

Základný repertoár pokrmov, v ktorom je obsiahnutá celá oblasť medzinárodnej, slovenskej a českej gastronómie. Kniha obsahuje odborné rady a je vlastne určitým druhom príručky pre kuchárske umenie.

čítať viac

Pozreli ste si

Zatiaľ ste si u nás nepozreli iné produkty.

Dostupnosť:
Nie je na sklade

Dostupnosť v kníhkupectve:
Academia, Bratislava - nie Pergamen, Senec - nie

 

Viac o knihe

Základný repertoár pokrmov, v ktorom je obsiahnutá celá oblasť medzinárodnej, slovenskej a českej gastronómie. Kniha obsahuje odborné rady a je vlastne určitým druhom príručky pre kuchárske umenie.

VYDAVATEĽSTVO Nová práca
ROK VYDANIA 2007
ISBN 80-88929-92-X
JAZYK slovenský
POČET STRÁN 1158
VÄZBA tvrdá
ROZMER 215 × 161 × 65 mm
HMOTNOSŤ 1 361 g

Ďalšie tituly od autora Konrád Kendík